Työvalmentaja, Helsingin Klubitalo

Avoin työpaikka:

Työvalmentaja

Helsingin Klubitalo

Haku päättyy 07.10.2020 klo 23:59 - Hae tästä

 

Etelä-Suomen Klubitalot ESKOT ry on osa maailmanlaajuista ja arvostettua mielenterveyskuntoutuksen Klubitalojen yhteisöä. Tavoitteena on tukea toipumisorientaation viitekehyksessä toimintaan osallistuvien arjen voimavaroja ja taitoja sekä luoda edellytyksiä ja valmiuksia opiskeluun ja työelämään. Yhdistyksellä on seitsemän kansainvälistä klubitalomallia noudattavaa Klubitaloa, joista Helsingin Klubitalo on toiminut vuodesta 1997. Nyt etsimme osaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työvalmentajan työsuhteeseen.

Työvalmentaja toteuttaa sekä fyysisellä Klubitalolla että virtuaali-Klubitalolla työpainotteista päivää yhdessä jäsenten kanssa, tukee heitä työllistymään Klubitalon ulkopuolelle ja järjestää yhdessä heidän kanssaan vapaa-ajan ohjelmaa. Työssä tarvitaan vahvoja vuorovaikutustaitoja, hyviä tiimityön taitoja sekä joustavaa, kehittävää ja yhteisöllisyyttä tukevaa työotetta. Palkattavan työvalmentajan työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevat eri yksikköjen välillä (ravintola-, työ- ja opintoyksikkö-, sekä mediayksikkö). Jokaisessa yksikössä toteutetaan myös verkossa tapahtuvaa klubitalotoimintaa.

Edellytämme hakijalta työhön soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta (sosiaali- ja terveysala), monipuolista IT- osaamista ja hyvää englannin kielen taitoa. Luemme eduksi viestinnän sekä toimistotyöskentelyn osaamisen. Arvostamme kokemusta erityisesti nuorten aikuisten mielenterveyskuntoutujien kanssa työskentelystä, osatyökykyisten henkilöiden työllistymisen tukemisesta ja järjestötyöstä. Eduksi luemme perehtyneisyyden klubitalotoiminnan periaatteisiin.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä monipuolisesti ja työskennellä osana klubitaloyhteisöä sekä verkostoitua paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun (9.10. tai 12.10.) sekä Klubitalon koetyöpäivään (13.10. tai 14.10.). Haastattelusta ja koetyöpäivästä sovitaan henkilökohtaisesti hakijoiden kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin Klubitalon johtaja Reetta Sedergren puh. 040 1424085 (30.9. Klo 9-11, 5.10. Klo 11-13 ja 6.10. Klo 14-16).

Yhteystiedot
Reetta Sedergren, 040 142 4085, reetta.sedergren@eskot.org
Työpaikan osoite
Hämeentie 54, 00500 HELSINKI
Palkkaus
Yks.sos.palv.ala C/G19+mahd.henk.lisä
Työkokemus
1-5 vuotta
Työ alkaa
Heti tai sopimuksen mukaan
Työaika
kokoaikatyö, 38,2 t
Työn kesto
yli 12 kuukautta, toistaiseksi voimassa oleva
Haku päättyy
07.10.2020 klo 23:59