Avoin työpaikka: Opintovalmentaja, Tuusulanjärven Klubitalo

 

Avoin työpaikka:

Opintovalmentaja, Järvenpää 

Haku auki 22.1.2021 asti

ESKOT ry:n logo

Hae paikkaa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?175f3713 

Etelä-Suomen Klubitalot ESKOT ry on osa maailmanlaajuista ja arvostettua mielenterveyskuntoutuksen Klubitalojen yhteisöä. Tavoitteena on tukea toimintaan osallistuvien arjen voimavaroja ja taitoja sekä luoda edellytyksiä ja valmiuksia opiskeluun ja työelämään. Yhdistyksellä on seitsemän kansainvälistä klubitalomallia noudattavaa Klubitaloa, joista Järvenpäässä sijaitseva Tuusulanjärven Klubitalo on toiminut vuodesta 2002 lähtien.

Haemme nyt Klubitalolle perustettuun uuteen toimeen opintovalmentajaa.

 

Opintovalmennus

Opintovalmentaja tarjoaa aikarajoitteetonta ja kokonaisvaltaista valmennusta opintoihin liittyen elinikäisen oppimisen ideologiaan nojaten. Opintovalmentaja tukee esimerkiksi keskeytyneiden tai jumissa olevien opintojen jatkamista, sopivan alan etsimistä ja auttaa hakuprosessissa. Tärkeää työssä on opiskelijaidentiteettiä vahvistavan vertaisryhmän mahdollistaminen. Opintovalmentaja on osa klubitaloyhteisöä ja osallistuu talon arkeen sekä tukee yhteisön oppimismahdollisuuksia.

Opintovalmentaja ylläpitää ja kehittää yhteistyösuhteita alueen oppilaitoksiin ja muihin yhteistyöverkostoihin. Lisäksi ESKOT ry:n Klubitalojen opintovalmentajat tekevät yhteistyötä ja kehittävät työmuotoa yhdessä. Työ tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua myös valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

 

Edellytykset ja aikataulu

Edellytämme opintovalmentajalta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. kasvatustieteiden maisteri) ja kokemusta työskentelystä mielenterveyskuntoutujien kanssa. Arvostamme tuetun opiskelun menetelmien (esim. Nepsy) ja eri koulutusväylien tuntemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työhön sekä hyvää IT-osaamista ja englannin kielen taitoa. Kokemus työllistymisen tukemisesta, kehittämistyöstä ja järjestötyöstä katsotaan eduksi.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun (26.1. ja 28.1.) sekä Klubitalon koetyöpäivään (vkolla 5).  Haastattelusta ja koetyöpäivästä sovitaan henkilökohtaisesti hakijoiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuusulanjärven Klubitalon johtaja Mona Jonsson p. 050 331 9239 ti 12.1.2021 klo 9-15 ja ke 13.1.2021 klo 9-15.

 

www-osoite                      www.tuusulanjarvenklubitalo.eskot.org  /   www.eskot.org  

Yhteystiedot                      Mona Jonsson ,mona.jonsson@eskot.org 

Työpaikan osoite              Seutulantie 1 A, 04410 Järvenpää 

Palkkaus                                 Yksityisen sosiaalipalvelualan tes (D/G22) + mahd. hlökohtainen lisä 

Työkokemus                    1-5 vuotta           

Työaika                                     Kokopäivätyö (38,5 t/vko) 

Työn kesto                         toistaiseksi voimassa oleva 

Haku päättyy                 22.1.2021 

Jätä hakemus              https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?175f3713