Avoin työpaikka: Klubitalon johtaja, Lahden Klubitalo

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä! Etsimme nyt Lahden Klubitalolle johtajaa. Hae paikkaa 16.5.2021 mennessä!

Työtehtävä

ESKOT ry:n Klubitalot ovat osa laajaa kansainvälistä ja arvostettua mielenterveyskuntoutuksen Klubitalojen yhteisöä. Klubitalotoiminnan tavoitteena on tukea kuntoutujajäsenten arjen voimavaroja ja taitoja sekä luoda edellytyksiä ja valmiuksia opiskeluun ja työelämään. Yhdistyksellä on seitsemän Klubitaloa, joista kaksi sijaitsee Helsingissä ja Vantaalla, Nurmijärvellä, Lahdessa, Imatralla ja Järvenpäässä yksi kullakin paikkakunnalla. Lisäksi yhdistys hallinnoi tai on osatoteuttajana yhdessä ESR-rahoitteisessa ja kahdessa STEA-rahoitteisessa hankkeessa. Nyt haemme Lahden Klubitalolle uutta johtajaa.

Klubitalon johtaja työskentelee yksikkönsä ja työryhmänsä lähijohtajana yhdistyksen toiminnanjohtajan alaisuudessa. Johtaja vastaa mm. henkilöstö- ja taloushallinnosta sekä Klubitalon arjen johtamisesta ja toiminnan kehittämisestä. Klubitalon johtaja palkataan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Olet juuri sopiva henkilö, jos Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, johtamiskoulutus ja  -kokemusta sekä kokemusta työstä mielenterveyskuntoutujien kanssa. Lisäksi toivomme Sinulta itsenäistä työotetta, organisointikykyä, vahvoja vuorovaikutustaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Eduksi luemme kokemuksen järjestötyöstä, kokemuksen osatyökykyisten henkilöiden työllistämisestä, perehtyneisyyden yhteisökuntoutukseen ja klubitalotoiminnan periaatteisiin, hyvän englannin kielen taidon sekä nykyaikaisten tietojärjestelmien sujuvan hallinnan.

Lahden Klubitalon aktiivisen ja toimintaansa jatkuvasti kehittävän yhteisön lisäksi saat ympärillesi ESKOT ry:n muiden Klubitalojen ja hankkeiden innostavat ja asiantuntevat yhteisöt sekä taustaorganisaation vahvan tuen johtamiselle ja työn kehittämiselle.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin ma 24.5. ja pe 28.5. Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan henkilökohtaisesti viimeistään to 20.5. Haastattelut toteutetaan etäyhteydellä Teams-sovelluksella.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Kaiju Yrttiaho pe 30.4. klo 14-16, ma 3.5. klo 10:30-12 ja ti 11.5. klo 14-16, p. 040 725 2028.

Lisätiedot

WWW-osoite:  www.eskot.org / www.lahdenklubitalo.org  

Yhteystiedot:  Kaiju Yrttiaho, kaiju.yrttiaho@eskot.org 

Työpaikan osoite:  Vuorikatu 35 D, 2.krs15100 Lahti 

Palkkaus:  Yksityisen sos.palv.alan tes  

Työkokemus:  yli 5 vuotta 

Työ alkaa:  1.7.2021 tai sopimuksen mukaan 

Työaika:  kokopäivätyö 

Työn:  kesto toistaiseksi voimassa oleva 

Haku päättyy:  pe 16.5.2021 

 

Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään täyttämään oheisen linkin kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?7b3efd77