Avoin työpaikka: IT-tukihenkilö, Tikkurilan Klubitalo

Tule mukaan tekemään työtä, jolla merkitystä! Etsimme nyt Etelä-Suomen Klubitalot ESKOT ry:n Tikkurilan Klubitalolle IT-tukihenkilöä tukemaan Klubitalon jäseniä. Haku päättyy 25.4.2021.

Työtehtävä

Etelä-Suomen Klubitalot ESKOT ry on osa maailmanlaajuista ja arvostettua mielenterveyskuntoutuksen Klubitalojen yhteisöä. Klubitalotoiminnan tavoitteena on tukea toipumisorientaation viitekehyksessä toimintaan osallistuvien kuntoutujajäsenten arjen voimavaroja ja taitoja sekä luoda edellytyksiä ja valmiuksia opiskeluun ja työelämään. Yhdistyksellä on seitsemän kansainvälistä klubitalomallia noudattavaa Klubitaloa, joista Tikkurilan Klubitalo on toiminut vuodesta 2014. Yhdistys hallinnoi tai on osatoteuttajana kolmessa hankkeessa. 

Nyt etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen (6 kk) henkilöä, jolla on kokemusta IT-tukena toimimisesta. Tehtäviin kuuluu Klubitalon jäsenten kouluttaminen, neuvonta ja tukeminen Klubitalon erilaisten sähköisten alustojen käytössä, niin että he voivat osallistua etäyhteyksin toteutettavaan klubitalotoimintaan. Lisäksi työntekijä opastaa ja tukee jäsenistöä kansalaisille suunnattujen sähköisten palveluiden käytössä.  

Olet sopiva henkilö, jos Sinulla on esimerkiksi datanomin, tradenomin tai medianomin koulutus, hyvät tietotekniset taidot (Microsoft 365, WordPress-alusta, eri sosiaalisen median kanavat ja kansalaisten sähköiset alustat) ja toimit luontevasti sekä oma-aloitteisesti erilaisten ihmisten kanssa. Eduksi luemme aikaisemman kokemuksen sosiaalialan ohjaustyöstä ja Salesforce-ohjelmiston käytöstä. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia ja -sukupuolisia henkilöitä. Tehtävä soveltuu myös vastavalmistuneelle tai opintojen loppuvaiheessa olevalle henkilölle.  

Saat Tikkurilan Klubitalon työryhmän lisäksi ympärillesi ESKOT ry:n Klubitalojen sekä hankkeiden innostavat ja asiantuntevat yhteisöt. Tarjoamme mahdollisuuden verkostoitua niin kansallisesti kuin kansainvälisesti sekä kehittyä monipuolisesti 

Työpisteesi sijaitsee Tikkurilan Klubitalon tiloissa, mutta koronapandemian vuoksi työtä tehdään toistaiseksi pääsääntöisesti etänä. Lähiesihenkilönäsi toimii Klubitalon johtaja Kai Mäkisalop. 040 154 7800, joka antaa toimesta lisätietoja ma 19.4.2021 klo 10-14, pe 23.4.2021 klo 10.30-12 ja ma 26.4.2021 klo 13-14. 

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, jotka järjestetään viikoilla 17 ja 18. 

Lisätiedot

www-osoite:   www.tikkurilanklubitalo.org ja  www.eskot.org

Yhteystiedot:   Kai Mäkisalo, p. 040 154 7800, kai.makisalo@eskot.org Lehdokkitie 2 B 3.krs, 01300 Vantaa

Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan tes D/G24 + mahd.henk.koht.lisä

Työkokemus: 1-5 vuotta

Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan

Työaika: Kokopäivätyö (38,2 t/vko)

Työn kesto: määräaikainen (6 kk)

Haku päättyy: 25.4.2021

Jätä hakemus: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?453e3301