Avoin työpaikka: Hankekoordinaattori digitaalisen osallisuuden ja osaamisen kehittämishankkeeseen

Olemme käynnistämässä STEAn avustuksella vuoden 2023 loppuun jatkuvaa digitaalisen osallisuuden ja osaamisen kehittämishanketta ja haemme sille hankekoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen. Hae paikkaa 16.5.2021 mennessä!

Työtehtävä

Etelä-Suomen Klubitalot ESKOT ry on osa maailmanlaajuista ja arvostettua mielenterveyskuntoutuksen Klubitalojen yhteisöä. Klubitalotoiminnan tavoitteena on tukea kuntoutujajäsenten arjen voimavaroja ja taitoja sekä luoda edellytyksiä ja valmiuksia opiskeluun ja työelämään. Yhdistyksellä on seitsemän Klubitaloa, joista kaksi sijaitsee Helsingissä sekä Vantaalla, Järvenpäässä, Nurmijärvellä, Lahdessa ja Imatralla yksi kullakin paikkakunnalla. Lisäksi yhdistys on osatoteuttajana yhdessä ESR-rahoitteisessa sekä yhdessä STEA-rahoitteisessa hankkeessa.  

ESKOT ry:n tavoitteena on luoda mahdollisuuksia osallistua klubitalotoimintaan etäyhteyksin ja vahvistaa jäsenistön digiosaamista. Olemme käynnistämässä STEAn avustuksella vuoden 2023 loppuun jatkuvaa digitaalisen osallisuuden ja osaamisen kehittämishanketta ja haemme sille hankekoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen. Hankkeeseen palkataan koordinaattorin työpariksi hanketyöntekijä/kokemustoimija. 

Hankkeen tavoitteena on 1. Digitaalisen Klubitalon toiminnan sisällön kehittäminen yhdessä kohderyhmän kanssa palvelumuotoilun keinoin, 2. Klubitalojen henkilöstön ja kohderyhmän digitaalisen osaamisen ja osallisuuden mahdollisuuksien parantaminen (digiosallisuus, käyttötaidot) ja 3. Toiminnan alueellisen saavutettavuuden parantaminen digitalisaation avulla. Hankekoordinaattorin tehtävänä on koordinoida hankkeen kehittämistyötä, vastata hankkeen dokumentoinnista, toiminnan ja talouden seurannasta sekä arvioinnista. Hankkeen työntekijöiden lähijohtajana toimii yhdistyksen kehitysjohtaja. Hanketyötä tullaan tekemään tiiviissä yhteistyössä ESKOT ry:n kaikkien Klubitalojen yhteisöjen kanssa.  

Olet juuri sopiva henkilö, jos Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, vahvaa kehittämis- ja hanketyön osaamista ja kiinnostusta järjestötyöhön. Lisäksi toivomme Sinulla olevan näyttöä menestyksellä loppuun viedyistä hankkeista ja että digitaaliset työskentelyalustat ovat Sinulle tuttuja. Yhteistyösuhteiden luominen on Sinulle luontevaa ja toimit rakentavasti verkostoissa, arvostat työsi suunnittelussa kohderyhmän näkemyksiä ja osaamista sekä osaat innostaa ihmisiä mukaan edistämään yhteisiä tavoitteita. Saat kehittämistiimin lisäksi ympärillesi ESKOT ry:n Klubitalojen sekä hankkeiden innostavat ja asiantuntevat yhteisöt. Tarjoamme mahdollisuuden verkostoitua niin kansallisesti kuin kansainvälisesti sekä kehittyä monipuolisesti.  

Työpisteesi sijaitsee ESKOT ry:n hallinnon tiloissa Sörnäisissä Helsingissä, mutta työtä voi tehdä myös etäyhteydellä. Lisätietoja antavat kehitysjohtaja Sami Ylitalo pe 30.4. klo 13-14:30, ke 5.5. klo 14:30-16 ja ke 12.5. klo 14:30-16 p. 040 1407 892 sekä yhdistyksen toiminnanjohtaja Kaiju Yrttiaho pe 30.4. klo 14-16, ma 3.5. klo 10:30-12 ja ti 11.5. klo 14-16 p. 040 7252 028. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, jotka järjestetään 27.5., 31.5. ja 1.6. Haastattelut toteutetaan etäyhteydellä Teams-sovelluksella. 

Lisätiedot

www-osoite:  www.eskot.org 

Yhteystiedot:  Sami Ylitalo p. 040 1407 892 

Työpaikan osoite:  Hämeentie 54, 00500 Helsinki 

Palkkaus:  Yksityisen sosiaalipalvelualan tes  

Työkokemus:  1-5 vuotta 

Työ alkaa:  heti tai sopimuksen mukaan 

Työaika:  Kokopäivätyö (38,2 t/vko) 

Työn kesto: määräaikainen 31.12.2023 saakka 

Haku päättyy:  16.5.2021 

Jätä hakemus:  https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?f6494b2b