Avoimet työpaikat

Tule tekemään työtä, jolla on aidosti merkitystä

ESKOT ry on osa maailmanlaajuista ja arvostettua mielenterveyskuntoutuksen Klubitalojen yhteisöä. Klubitalotoiminnan tavoitteena on tukea kuntoutujajäsenten arjen voimavaroja ja taitoja sekä luoda edellytyksiä ja valmiuksia opiskeluun ja työelämään.

 

Yhdistyksellä on seitsemän Klubitaloa, joista kaksi sijaitsee Helsingissä ja Vantaalla, Nurmijärvellä, Lahdessa, Imatralla ja Järvenpäässä yksi kullakin paikkakunnalla. Lisäksi yhdistys toteuttaa STEA-rahoitteista hanketta.

Haemme Klubitalon johtajaa Itä-Helsingin Klubitalolle

Klubitalon johtaja työskentelee yksikkönsä ja työryhmänsä lähijohtajana yhdistyksen toiminnanjohtajan alaisuudessa. Johtaja vastaa mm. henkilöstö- ja taloushallinnosta sekä Klubitalon arjen johtamisesta ja toiminnan kehittämisestä osana klubitaloyhteisöä. Klubitalon johtaja palkataan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.  

 

Olet juuri sopiva henkilö, jos Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, johtamiskoulutus ja  

-kokemusta sekä kokemusta työstä mielenterveyskuntoutujien kanssa. Lisäksi toivomme Sinulta itsenäistä työotetta, organisointikykyä, vahvoja vuorovaikutustaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Eduksi luemme kokemuksen järjestötyöstä, kokemuksen osatyökykyisten henkilöiden työllistämisestä, perehtyneisyyden yhteisökuntoutukseen ja klubitalotoiminnan periaatteisiin, hyvän englannin kielen taidon sekä nykyaikaisten tietojärjestelmien sujuvan hallinnan. 

 

Itä-Helsingin Klubitalon aktiivisen ja toimintaansa jatkuvasti kehittävän yhteisön lisäksi saat ympärillesi ESKOT ry:n muiden Klubitalojen ja hankkeen innostavat ja asiantuntevat yhteisöt sekä taustaorganisaation vahvan tuen johtamiselle ja työn kehittämiselle. Panostamme työntekijöidemme työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen. ESKOT ry:lle on myönnetty Mieli ry:n Hyvän mielen työpaikka® – merkki. 

 

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin ke 19.4.2023 ja ke 26.4.2023. Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan henkilökohtaisesti viimeistään 27.4.2023. Jatkoon päässeet kutsutaan koetyöpäivään Klubitaloon joko ti 2.5. 2023 tai ke 3.5.2023. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Kaiju Yrttiaho ma 3.4. klo 15-16 ja ti 4.4. klo 13-14 p. 040 7252 028 ja kehitysjohtaja Sami Ylitalo ti 11.4. klo 13-15 ja ke 12.4. klo 10-12 p. 040 1407 892. 

 

Yhteystiedot: Kaiju Yrttiaho, kaiju.yrttiaho@eskot.org

Työpaikan osoite: Jauhokuja 3, 00920 Helsinki

Palkkaus: Yksityisen sos.palv.alan tes

Työkokemus: yli 5 vuotta

Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan

Työaika: kokopäivätyö

Työn: kesto toistaiseksi voimassa oleva

Haku päättyy: 16.4.2023

 

 Täältä pääset hakulomakkeeseen

 

Sote-alan harjoittelupaikat

 Sote-alan opiskelijoiden harjoittelupaikoista tiedustellaan suoraan kunkin talon johtajalta.

Ihmisiä tukemassa toisiaan ja seisomassa rinnakkain

ESKOT ry:ssä työskentelyä ohjaa valmentava johtaminen

Millaista ESKOT ry:ssä on tehdä töitä? Mitä tarkoittaa valmentava johtaminen työyhteisössä? 

 

Kurkkaa Nurmijärven Klubitalon johtaja Tanja Kivikosken blogikirjoitus aiheesta tai lataa alta ESKOT ry:n työyhteisöä koskeva opinnäytetyö!